Cursuri Aqua Gym - BSC

Ce este AQUA FITNESS sau AQUA GYM?

Aqua Fitness sau Aqua Gym este considerat un sport complex, care lucreaza absolut toate grupele musculare, imbinand miscari de brate si picioare (imprumutate din programele de aerobic), ce se executa in apa de adancime medie, pe fond muzical si uneori cu echipamente ajutatoare.

Pe langa beneficiile aduse de orice activitate fizica, efectuarea exercitiilor de gimnastica aerobica in apa asigura protejarea completa a articulatiilor si tendoanelor datorita fenomenului de flotabilitate (apa susţine 90% din greutatea corpului, sau altfel spus, forta gravitationala este mult mai mica in apa decat pe uscat). Asadar, exercitiile pot fi executate in conditii de siguranta de catre oricine, inclusiv de catre persoanele in varsta.

Iar daca aveti o silueta de invidiat, o alura atletica, musculatura suficient de dezvoltata, o fire sportiva...si nu aveti nimic de reprosat corpului si conditiei voastre fizice...mai avem o veste minunata: apa face si treaba sedintelor de masaj, imbunatatind circulatia sangelui si asigurand oxigenarea superioara a tesuturilor. Dupa cateva exercitii in piscina, aveti din nou bateriile incarcate.

In luna februarie 2013, Bucharest Sport Club a lansat programul AQUA FITNESS intr-o locatie noua si ultramoderna - Bery Fitness & Spa Berceni. Multe persoane au nevoie de miscare, dar de teama “impactului cu solul”, a loviturilor, juliturilor sau altor accidentari, renunta la exercitii. Multe persoane iubesc apa si isi doresc sa faca miscare, dar pentru ca nu stiu sa inoate, renunta la placerea de a intra in piscina... citeste mai multe aici.

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati noul nostru site: Aqua-Fitness.ro