bsc

4 SPORTIVI VOR REPREZENTA ROMANIA IN URMATOARELE 2 SAPTAMANI!!!


4 SPORTIVI  VOR REPREZENTA ROMANIA IN URMATOARELE 2 SAPTAMANI!!!

In ordinea plecarilor...:)

Catalin Romas a plecat deja spre Ungaria, unde va concura pe 4 iulie 2016 la Campionatele Europene de Juniori (ETU Triathlon Youth European Championships Festival). 58 de sportivi din 23 de tari se afla la startul acestei competitiei masculine, iar Catalin este unul dintre cei 4 triatlonisti romani.

Andrei Anghel
si Paul Rosioru, vor pleca si ei luni spre Ungaria, unde vor concura in perioada 6-10 iulie 2016 la Campionatele Europene de Juniori. Ambii sportivi au realizat performante deosebite in probele de spate la Campionatele Internationale ale Romaniei, obtinand astfel  calificarea in Lotul National de Juniori ce va reprezenta tara noastra la aceasta competitie. Andrei va inota 50 si 100 m spate, iar Paul va inota 50, 100 si 200 m spate.
 
Vlad Paturca face parte din Echipa Romaniei ce va pleca in 11 iulie in Turcia pentru a participa la ISF Gymnaziade 2016, competitie organizata de Federatia Internationala a Sportului Scolar, ce se desfasoara in perioada 11-18 iulie 2016 la Trabzon, in Turcia. Sportivi din 39 de tari se vor afla la startul competitiei, iar Vlad face parte din echipa celor 8 inotatori romani. El va inota in probele de 50 si 100 m liber, 50 si 100 m spate.

Suntem mandrii de performantele acestor tineri, nu ne relaxam inca, mai amanam putin vacanta, ne adunam concentrarea, puterea, atentia si incercam sa le transmitem toate gandurile bune si incurajarile noastre celor 4 sportivi, pentru care aceste competitii reprezinta pasi mari, munciti si meritati in cariera sportiva pe care au ales-o.

LE DORIM MULT SUCCES!!!... si promitem ca vom incerca sa va tinem la curent cu evolutiile lor la aceste competitii ! Dorim deasemenea MULT SUCCES tuturor sportivilor romani!


bsc