bsc

BILANT WEEKEND 24 - 25 MAI 2014


BILANT WEEKEND 24 - 25 MAI 2014

Asa cum stiti, in acest weekend, BSC-ul a avut multa treaba!

 

Sambata, dansul a fost primul care a intrat in scena ... asa ca incepem prin a va spune ca ambele dansuri prezentate de fete - Monster High si Kalinka – au luat locul I la  Festivalul National “Generatia Mileniului III”. A fost pentru fete ultima repetitie generala... pentru ca marti (27 mai) pleaca spre Croatia. FELICITARI, mii de multumiri minunatei galerii care i-a insotit la concurs si... drum bun si vise implinite la Dance Star World.

 

Tot sambata, dar dupa-amiza, triatlonul ne-a tinut cu pumnii stransi pentru Andreea Balan. Probabil ca a simtit ca suntem toti alaturi de ea... pentru ca, in doar o saptamana, a reusit imbunatatirea timpului sau din Olanda. Acesta a fost obiectivul sau pentru acest concurs... si ne bucuram foarte mult ca a reusit. Fiecare concurs inseamna pentru Andreea o noua treapta urcata spre elita acestui sport frumos ! FELICITARI !!!

 

Sambata dupa-amiaza si duminica dimineata, s-a produs un eveniment major in viata sportiva a celor 45 de inotatori BSC de 6 si 10 ani.

Cei de 6 ani au participat la PRIMUL LOR CONCURS. Emotiile lor, dar mai ales ale parintilor si bunicilor au fost mari. Micutii inotatori au luat prima lectie legata de ceea ce trebuie sa faca la un concurs.... si au vazut, la colega lor Andreea Mitrana cum se cuceresc primele 2 medalii (locul III la 50 m liber si 50 m spate). Veselia si curajul lor ne-au adus certitudinea ca s-au “molipsit” de placerea si fair-play-ul concursurilor. De-acum incolo nu va mai fi niciodata primul concurs, dar vor fi concursuri din ce in ce mai bune pentru ei.

Sportivii de 10 ani, au parcurs in aceste zile ultima etapa inaintea PRIMULUI CONCURS NATIONAL, care se va desfasura la Arad (8-10 iunie). Pentru ei vor incepe marile emotii ale competitiilor nationale. FELICITARI tuturor si mai ales celor care au urcat pe podium: Vlad Gherghe (locul I 50 m bras) si stafetele baietilor (locul III 4 x 50 m liber si 4 x 50 m mixt). Speram sa ii vedem pe podium si la primul concurs national !


bsc