bsc

BSC A INCHEIAT ANUL 2015 CU O INTRECERE...LA PETRECERE!


BSC A INCHEIAT ANUL 2015 CU O INTRECERE...LA PETRECERE!

 

Stafeta BSC a luat startul pe 14 decembrie.... in primul schimb DANSATOARELE si s-a incheiat pe 21 decembrie... in ultimul schimb INOTATORII SI TRIATLONISTII. Ce a fost la mijloc? Putina alergatura, agitatie, cautarea lui Mos Craciun, alegerea tinutelor „de gala”, emotie... dar a meritat ! Sportivele, sportivii, antrenorii si antrenoarele, parintii si colaboratorii s-au intrecut la distractie si la acest sfarsit de an. Mos Craciun nu s-a lasat asteptat... in lungile lui drumuri a ajuns si pe la noi...a adus atmosfera si bucuria sarbatorilor in sufletele copiilor.

 

De 11 ani aceasta este traditia in familia BSC... Asa incheiem un an si tot asa adunam toate energiile pozitive pentru noul an. Iubim sa fim toti impreuna, sa zambim, sa radem, sa dansam, sa ne reamintim si sa ne bucuram de rezultate si de cele mai frumoase momente ale anului care se incheie si sa privim cu optimism spre noul an.
Povestea petrecerilor noastre in vorbe se incheie aici.... dar continua prin imaginile pe care va invitam sa le vedeti.


Dans! Dans! Dans! ... de data asta pe "scena" Galeria Event, locul in care ne-am simtit excelent ! Ramanem cu amintiri frumoase si cu bucuria ca am ales ca distractia si veselia sa castige "intrecerea" acestei seri => click aici pentru poze


Inot. Inot sincron. Triatlon.... acestea au fost pasiunile care ne-au unit si tot ele ne-au adus intr-o seara magica, impreuna, la Rebeca Ballroom, un loc in care cu siguranta vom mai reveni... pentru ca ne-am simtit foarte foarte bine => click aici pentru poze!


bsc