bsc

BSC - INCA UN WEEK-END PLIN DE VICTORII


BSC - INCA UN WEEK-END PLIN DE VICTORII

Weekend-ul care tocmai s-a incheiat (25-27 aprilie), 3 competitii au tinut cu sufletul la gura si pumnii stransi intreaga familie BSC. Inotul si dansul au avut treaba multa !

 

Aflate in campania de pregatire a finalei Dance Star World din Croatia, sambata dimineata, cele mai mici dansatoare (6-7 ani) au participat la concursul “PRICHINDELUL”. Deghizate in “cow-boy”, vesele, frumoase, cu atitutidea si zambetul de care nu uita niciodata cand urca pe scena, fetele au cucerit inima publicului si juriului si au urcat, binenteles, PE PRIMUL LOC ! Asadar, inca un trofeu s-a alaturat palmaresului deja impresionant al sectiei de dans Bucharest Sport Club. FELICITARI FETELE, SUNTEM MANDII DE VOI SI MULTUMIM GALERIEI CARE NE-A INSOTIT SI NE-A SUSTINUT CA INTOTDEAUNA(mai multe detalii cursuri dans copii).

 

Tot sambata dimineata, a luat startul Andrei Grigore in Concursul Tarilor Balcanice, alaturi de lotul national de juniori. Dupa 2 zile de concurs, spunem cu mana pe inima ca Andrei si-a facut bine treaba (locul 4 la 400 m mixt, locul 6 la 50 m spate si locul 7 la 200 m mixt). Mai spunem ca avand spiritul de echipa pe care il cunoastem cu totii si determinarea pe care o are intotdeauna cand inoata in stafete, Andrei a ajutat cele 2 stafete ale juniorilor Romaniei sa urce pe podium: locul I cu stafeta 4 x 100 m liber ( record național) si locul III cu stafeta 4 x 200 m liber. BRAVO ANDREI, SUNTEM MANDRII DE TINE !!! Drum bun spre casa !

 

Tot sambata, dar dupa-amiaza, s-a auzit primul fluier de start in Bazinul Olimpic de la Izvorani, la CUPA ASSECO 2014. Cele 40 de “casti rosii vesele” (fetele si baietii de 9-16 ani), incurajati de exceptionala Galerie BSC, au reusit rezultate excelente, si-au imbunatatit timpii si au produs, ca intotdeauna, surprize placut, cucerind in total 34 de medalii, din care 17 de aur, 7 de argint si 10 de bronz. Cei 13 sportivi aplaudati indelung pe podium sunt: Robert Duican (6 medalii de aur), Denisa Gogu (5 medalii de aur), Vlad Paturca (6 medalii – 1 aur, 2 argint, 3 bronz), Paul Rosioru (3 medalii - 1 aur, 1 argint, 1 bronz), Lucian Valle (3 medalii - 1 aur, 2 bronz), Tobias Dumitrache (2 medalii de aur), Andrei Anghel (2 medalii – 1 aur, 1 argint), Maria Petrescu (2 medalii – 1 argint si 1 bronz), Vlad Gherghe (1 medalie de argint), Cristian Mihu (1 medalie de argint), Catalin Romas (1 medalie de bronz), Andrei Grigore (1 medalie de bronz) si Matei Lemnaru (1 medalie de bronz). FELICITARI TUTUROR SPORTIVILOR BSC PARTICIPANTI !!! Multumim sportivilor mari care au venit sa ne ajute si sa isi sustina colegii mai mici. Ne inclinam, ca intotdeauna, in fata GALERIEI BSC, care s-a auzit permanent, alaturi de fiecare sportiv care a luat startul in acest concurs!


bsc