bsc

BSC participa sambata la crosul familiei


BSC participa sambata la crosul familiei

BUCHAREST SPORT CLUB participa sambata la „crosul familiei” … UN EVENIMENT PENTRU SPORT, PENTRU SANATATE, PENTRU FAMILIE !!!

Sambata, 7 iunie 2014, ora 9:30 asteptam cat mai multi sportivi BSC si parintii lor la intrarea principala din Parcul Carol pentru a participa la Crosul Familiei sau pentru a  privi si incuraja participantii.

Crosul Familiei este o initiativa a Scolii si Gradinitei Pro Ingenio, careia ne-am alaturat cu drag, in calitate de parteneri, pentru ca vrem sa ducem alaturi de ei mesajul legat de importanta miscarii pentru o viata echilibrata si sanatoasa.

Dragi parinti si copii BSC, acesta este momentul in care putem demonstra ca olimpicii la sport pot sta oricand, cu mandrie, alaturi de olimpici la orice alta disciplina. Pro Ingenio este un centru bine cunoscut pentru performantele exceptionale obtinute de elevi in diverse discipline la olimpiadele nationale si internationale si care au inteles ca sanatatea si viata lor echilibrata depinde de miscare, de sport.

 

Toti cei care doresc sa participe la acest eveniment sunt rugati sa anunte Antrenorii BSC pana joi – 5 iunie, astfel incat in cursul zilei de vineri sa putem achizitiona noi biletele pentru participantii la Cros (35 lei/participant).

Programul evenimentului:

-  9:30 – 9:50 – incalzirea pe muzica, alaturi de DANSATOARELE BSC

-  9:50 – 10:00 – transmiterea mesajului evenimentului – Sport – Educatie – Performanta;

Sportul uneste oameni frumosi

-   10:00 – 11:30 Cros, pe urmatoarele grupe de participanti:

  • 5-7 ani 400 m;
  • 8-10 ani 600m;
  • 11-13 ani1200m,
  • Adulti -. 1200 m

-   11:30 – 12: Premiere

 

Va asteptam pe toti sambata, la 9:30 la intrarea in Parcul Carol, pentru a transmite impreuna mesajul ca SPORTUL UNESTE OAMENII FRUMOSI si pentru a face cunoscut oamenilor cine este si ce face BUCHAREST SPORT CLUB.


bsc