bsc

BSC - UN WEEKEND DE FOC, UN WEEKEND SENZATIONAL


BSC - UN WEEKEND DE FOC, UN WEEKEND SENZATIONAL

S-a incheiat weekend-ul cu cu primele competitii ale copiilor de la inot si dansuri… startul celor mai mici sportivi BSC in acest an.  Mari emotii, multa sustinere, multa oboseala, multa agitatie la inot si multa asteptare la dansuri.

Sa incepem cu fetele...pentru ca este luna martie, dar si pentru ca au produs cea mai mare bucurie a weekend-ului, pentru ca lor trebuie sa le fi fost foarte greu sa stea  duminica in culisele Palatului Copiilor timp de 13 ore si pentru ca Antrenoarele lor au trait cu pulsul extrem de ridicat cele 6 ore de asteptare. Fetele, cele 3 dansuri, costumele, machiajul, decorul...totul a fost frumos si a incununat cu succes un an de munca zilnica si de sperante.
 
Multumim Galeriei si sustinatorilor prezenti alaturi de sportive in aceasta zi lunga si grea de concurs! FELICITARI DIN TOT SUFLETUL DANSATOARELOR  SI ANTRENOARELOR BSC PENTRU CELE 3 DANSURI CARE AU ADUS IN BRATELE LOR 4 TROFEE(click aici pentru poze si video de la dans)!

Locul 1-Monster High
Locul 1-Little cowboy
Locul 2-Kalinka
Locul 1-Monster High pentru cea mai buna formatie
Toate cele 3 dansuri isi vor “lua zborul” in luna mai spre Croatia, spre Dance Start World 2014  !

Ne indreptam acum catre inot...unde cei 75 de mici inotatori de 8, 9 si 10 ani au luat startul in probele Cupei de Iarna ce s-a desfasurat in Complexul Olimpic de la Izvorani. Sute de sportive s-au intrecut in fata tribunelor pline ca intotdeauna. Un start bun pentru micuti in acest an, cu 24 de medalii obtinute din care 10 obtinute de stafetele fetelor si baietilor. Fetele  de 8, 9 si 10 ani “si-au prins in piept” cele 6 “martisoare” de aur din probele de stafeta.  Inca odata spunem ca prietenia si legatura speciala dintre copii...insotita de uralele tribunei BSC la fiecare respiratie...face minuni in probele de stafeta(click aici pentru poze de la inot).

Bucuria Antrenorilor BSC nu este niciodata produsa doar de numarul de medalii obtinute, ci de progresul fiecaruia dintre copii, de placerea cu care isi continua pregatirea si de ambitia cu care isi doresc mai mult si mai bine. Asta este cel mai important la varsta lor. FELICITARI TUTUROR INOTATORILOR BSC ! FIECARE CONCURS INSEAMNA PENTRU FIECARE SPORTIV UN PAS INAINTE, PROGRES SI NOI OBIECTIVE.
Multumiri speciale Galeriei prezenta ca intotdeauna si “inarmata” cu bennere, steaguri si voci puternice. Multumim si sportivilor BSC aflati in cantonament la Izvorani pentru mana de ajutor pe care au acordat-o Sambata organizatorilor, antrenorilor si sportivilor nostri.


In cateva cuvinte despre week-end-ul 1 si 2 martie: Suntem mandrii de copii - inotatori si dansatori - , suntem mandrii de antrenori, ne pregatim si concuram cu placere si veselie, progresam, continuam sa aducem in fiecare zi calitate in munca noastra si performanta, continuam sa fim o familie vesela si unita. Multumim tuturor pentru emotiile si bucuriile acestui weekend !


bsc