bsc

Bucharest Sport Club sustine succesul scolar si sportiv deopotriva!


Bucharest Sport Club sustine succesul scolar si sportiv deopotriva!

 

SPORTUL CRESTE CAPACITATEA DE CONCENTRARE, MEMORARE si INVATARE!

SPORTUL ORGANIZEAZA PROGRAMUL COPIILOR!

SPORTUL DA COPIILOR NOSTRI SANATATEA, INDEPENDENTA, RESPONSABILITATEA SI CURAJUL  CU CARE ISI VOR CONSTRUI VIATA!

 

In toata lumea, scoala traieste in armonie cu sportul, sportul face parte din educatia copiilor, scoala are exact atata importanta cat are si sanatatea asigurata copiilor prin sport.

Copiii sunt lasati sa alerge si sa se catere – prin asta isi intaresc ligamentele, articulatiile, musculatura...

Copiii sunt lasati sa faca miscare in fiecare zi – prin asta creste imunitatea si rezistenta lor.

Copiii sunt incurajati sa concureze – prin asta invata sa isi gestioneze emotiile, sa actioneze in mediul concurential, dar si in echipa.

Copiii sunt incurajati si sustinuti sa faca sport, orice fel de sport – prin asta invata respectul si increderea in sine, isi creaza valori si cred in valori

Daca medicul spune „pentru o viata sanatoasa, faceti cel putin 30 de minute de miscare in fiecare zi”.... de ce sa refuzam sansa la o viata sanatoasa copiilor nostri si de ce avem pretentia sa stea 10-12 ore pe scaun sa invete? De ce ne opunem sansei lor de a porni sanatosi in viata ... daca exista posibilitatea reala a SUCCESULUI SCOLAR SI SPORTIV DEOPOTRIVA ! Doar una dintre componente poate dezechilibra balanta vietii copiilor in sens nedorit. Inceperea scolii nu este un moment „de cotitura”, ci este doar un moment in care ne reorganizam putin programul. Pregatirea pentru un examen nu trebuie sa fie insotita de presiune si dramatism... e doar un examen pe care noi toti l-am dat, toti l-am luat, e o etapa care vine si trece la anumite varste din viata noastra.

Sportivii nostri sunt elevi de succes! BUCHAREST SPORT CLUB SUSTINE SUCCESUL SCOLAR SI SPORTIV DEOPOTRIVA!


bsc