bsc

ECHIPA BSC – WEEKEND INOT/TRIATLON/AQUATHLON 30-31 MAI 2015


ECHIPA BSC – WEEKEND INOT/TRIATLON/AQUATHLON 30-31 MAI 2015

 

S-a incheiat un weekend incarcat pentru echipa BSC.

Aproape 45 de sportivi au trait emotiile competitiilor la Izvorani si la 2 Mai.

 

La Izvorani, cei mai mici inotatori au facut pasul spre viata competitionala. Puii BSC de 7 si 8 ani, sub privirile emotionate ale parintilor, bunicilor si, nu in ultimul rand, ale antrenorilor lor au luat startul la Concursul Municipal pentru copii 6-7 ani. A fost foarte frumos sa ii privim si, ca de fiecare data, sa ne gandim la bucuria lor de a practica acest sport, la cat de lung va fi drumul lor in sport, la cat de mult isi doresc sa ajunga sportivi de performanta ... cu siguranta peste ani ne vom aminti si noi si ei „primul pas” :) Felicitari tuturor micutilor inotatori !!!

Felicitari Ianis Blejan pentru primele medalii (locul 1 la 50 m spate si 50 m liber baieti 6 ani), Andreea Stefanescu pentru prima medalie (locul 3 la 50 m liber 6 ani), felicitari Tania Mitrana (locul 1 la 50 m fluture si locul 2 la 50 m spate) si Noemi Constantinescu (locul 3 la 50 m liber, bras si fluture) si, nu in ultimul rand felicitari celor 2 stafete de fete 7 ani – locul 1 si locul 3 la 4 x 50 m liber si 4 x 50 m mixt !

 

In statiunea 2 mai, echipa de triatlonisti BSC formata din Alexandru Toma, Ovidiu Ilie, Danes Ionescu, Razvan Avramescu, si stafeta Alina Rugina/ Ilinca Avramescu / Florin Tesula au participat la primul Tratlon fara Asfalt din aceasta vara. Felicitari Alex Toma (locul 1 in categoria 20-24 ani si felicitari tuturor sportivilor BSC pentru curaj, spirit de aventura, curse frumoase si pentru ca dau exemple tuturor despre cum se traieste frumos !

 

Aquathlonul pentru copii, desfasurat duminica tot in statiunea 2 Mai, a adus celor 5 sportivi BSC bucuria de a inota pentru prima data din acest an in mare. Vremea a fost perfecta, apa buna, cheful de inot nu le lipseste niciodata... asa ca s-au bucurat de atmosfera placuta a acestei competitii. Binenteles ca toate conditiile au fost perfecte pentru performanta, ceea ce a adus si medalii.

Felicitari Mihnea Avramescu (locul 2 in categoria 7-8 ani), Alina Dragusi (locul 2 in categoria 11-12 ani), Ilinca Anramescu (locul 3 in categoria 11-12 ani), Alina Rugina (locul 2 in categoria 13-14 ani) si Dan Rugina (locul 7 in categoria 7-8 ani)... si felicitari parintilor lor, care i-au indrumat spre o viata sportiva si sanatoasa si ii sustin atat de frumos pe acest drum !

 

Pentru poze de la aceste evenimente CLICK AICI!

ECHIPA BSC – WEEKEND INOT/TRIATLON/AQUATHLON 30-31 MAI 2015


bsc