bsc

Eveniment “Antrenăm Viitorul”: Pe 22 mai alegem următorii campioni!


Eveniment “Antrenăm Viitorul”: Pe 22 mai alegem următorii campioni!

Avem deosebita plăcere să anunțăm că ne apropiem de finalul unui proiect foarte drag nouă, campania socială Antrenăm Viitorul. Timp de 4 luni, 90 de copii cu vârstele între 6 È™i 10 ani, proveniÈ›i din medii defavorizate, au beneficiat de cursuri gratuite de înot, iar 30 dintre aceÈ™tia vor ajunge în echipele de performanță ale clubului.

 

Pe 22 mai 2016, de la ora 16:00, la bazinul Olimpia BucureÈ™ti, vom organiza un eveniment ce marchează finalul campaniei, printr-o competiÈ›ie de înot între toÈ›i copiii participanÈ›i la program. În urma concursului, primii 30 de finaliÈ™ti ce vor demonstra calități, voință, ambiÈ›ie È™i plăcerea de a face sport, vor intra în echipele de performanță BSC È™i vor continua să practice înotul, triatlonul sau înotul sincron. Vă aÈ™teptăm alături de noi, în tribune, să-i susÈ›inem pe viitorii campioni ai României!

 

Am beneficat în acest demers curajos de sprijinul organizaÈ›iilor care au experiență îndelungată È™i cunosc foarte bine copiii: World Vision, SalvaÈ›i Copiii, SOS Satele Copiilor România, Centrul de zi ”Eu È™i prietenii mei” si FundaÈ›ia FARA.

 

Întreg proiectul nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor noÈ™tri, cărora vrem să le mulÈ›umim pe această cale: companiei CAROLI FOODS GROUP - finanÈ›atorul acestui proiect, Bery Fitness & Spa,  Olimpia Bucuresti È™i Tyr România, dar È™i celor 9 antrenori voluntari Bucharest Sport Club, care dedică acestor copii toată priceperea È™i experienÈ›a lor.

 

Antrenăm Viitorul este o cauză care ne motivează È™i ne dă putere să credem că putem pregăti un viitor mai bun unor copii care adesea îÈ™i pierd speranÈ›a.

 

Proiectul a fost È™i este în continuare în egală măsură o provocare È™i pentru echipa de antrenori BSC, pentru că:

  • Vrem să ne demonstrăm nouă că, dincolo de bazinul de înot, putem lupta pentru o cauză ce susÈ›ine copiii cu care viaÈ›a nu a fost la fel de generoasă.
  • Vrem să dezvoltăm relaÈ›ii pe termen lung cu oamenii care împărtășesc aceleaÈ™i valori, fie că sunt organizaÈ›ii partenere care au în grijă copiii, fie că sunt donatori, susÈ›inători instituÈ›ionali sau persoane fizice care vor să-È™i aducă partea lor de contribuÈ›ie la schimbarea pe care ne-o dorim.
  • Vrem să devenim È™i noi mai buni, să fim modele de urmat pentru copiii în plină dezvoltare.
  • Vrem să-i învățăm pe sportivii noÈ™tri să înÈ›eleagă sportul È™i regulile lui, dar totodată beneficiile È™i bucuriile pe care acesta le poate aduce.

 

Până la sfârÈ™itul lunii mai suntem în continuare alături de copiii participanÈ›i în program, îi invățăm să înoate pe cei care se află la prima întâlnire cu apa, le perfecÈ›ionăm tehnica de înot celor care deja È™tiu să înoate, dar mai ales, îi învățăm tot ce implică sportul: muncă, disciplină, sănătate, prietenie, utilitatea  regulilor, cum să câÈ™tige È™i cum să piardă o întrecere, dar mai presus de toate cum să depășească greutățile È™i să fie puternici.

 

În 2016, Antrenăm Viitorul a intrat sub tutela Jurnal de fapte bune, o campanie desfășurată de Caroli Foods Group È™i AsociaÈ›ia pentru Familie, cu scopul de a susÈ›ine copiii talentaÈ›i în sport, artă È™i învățătură, proveniÈ›i din medii defavorizate pentru a atinge perfomanÈ›a.


bsc