bsc

Fii cu noi si sustine performanta copiilor buni!


Fii cu noi si sustine performanta copiilor buni!

"N-ai ce face cu sportul in tara asta!"

Asa zice Andrei, de 15 ani, baiatul pe care il stim de cand avea 4 ani. A venit timid, cu mama lui de mana si la prima saritura in apa i-au dat lacrimile. A incheiat cursul de initiare la Calutii de mare si s-a luptat o toamna intreaga sa treaca la Rechini.

A continuat sa vina de 3 ori pe saptamana, de multe ori il vedeam tragand de ghizdanul plin. Ne-am bucurat de multe ori de premiile castigate de el. Cel mai tare ne aduce satisfactie felul lui deschis si vesel de a fi, felul in care el solutioneaza conflictele dintre baieti in club.

Parintii lui s-au despartit, acum are varsta adolescentei, vrea sa renunte la inot. Ce sa faci cu el in tara asta, trebuie sa te gandesti la afaceri.

Copii nostri trec prin dificultati, uneori le stim, alteori nu. Copii de performanta sportiva invata insa in ani de zile sa construiasca performanta in ceea ce fac. Vor putea sa o duca mai departe in orice profesie isi vor alege. Sa o intrerupi insa, cand nici nu ti-a aratat tot ce ai fi putut face cu tine insati, e trist.

 

BSC vrea sa adune bani pentru ca toti acesti copii care nu se pot sustine financiar, dar acare au demonstrat caracter puternic sa fie sprijini in a continua sa faca performanta.

Copii acestia merita sa fie parte din elita viitoare a comunitatii noastre !

Hai! Fii cu noi si redirectioneaza cei 2%, ce altfel vor ajunge la stat.

Fii cu noi si sustine performanta copiilor buni!

 

Pentru a redirectiona 2% "Asociatiei Bucharest Sport Club" din impozitul care oricum il platiti la stat, cititi mai multe detalii AICI!

ewsletter/redirectioneaza-impozit/index.html

bsc