bsc

LA BAZINUL LIA MANOLIU - REPRIZA CU SPORT INEDITA: INOT SINCRON


LA BAZINUL LIA MANOLIU - REPRIZA CU SPORT INEDITA: INOT SINCRON

Ce legatura este intre inot si dans? Ce se poate naste mai frumos din dans si inot? Cum se poate inota pe muzica? Ce fac daca sunt o mica inotatoare, dar vreau sa si dansez? Dar daca sunt dansatoare si iubesc apa? Toate aceste intrebari si dorinte... si-au gasit raspunsul la Bucharest Sport Club. Inotul si dansul s-au intalnit sambata trecuta „la jumatatea drumului”, la prima lectie de INOT SINCRON.

Sportivele de 7-9 ani au raspuns in numar mare la chemarea Irinei Hanescu. Trebuie sa spunem ca cele 21 de fete au contribuit la implinirea unui VIS... visul Irinei de a aduce inotul sincron in viata BSC-ului. Bucuria cu care au primit fetele aceasta prima incercare ne indreptateste sa spunem acum: „Irina, urmeaza-ti visul!”... cat de mult si cat de departe poti. Noi te vom sustine. Daca 8 noiembrie 2014 a fost ziua in care trebuia sa se deschida o noua „aripa” a BSC-ului... atunci asa sa fie !

Asadar, ati citit foarte bine... a fost PRIMA lectie... deci urmeaza si altele.

Concret, de acum incolo, in fiecare sambata, la bazinul de sarituri Lia Manoliu, asteptam cu drag de la ora 10,30 fetitele de 6 si 7 ani si de la ora 11,00 fetele de 8-12 ani.

Sa fie intr-un ceas bun  si va invitam sa priviti cum a fost „prima lectie”:)


bsc