bsc

LA MULTI ANI LUCIAN NAE!!!


LA MULTI ANI LUCIAN NAE!!!

Astazi, 10 mai, sarbatoritul BSC este Luci ! ... o ocazie foarte placuta pentru noi sa vorbim despre antrenorul care ar cuceri probabil oricand premiul de popularitate BSC. De ce? Pai...  la toate concursurile municipale, cel pe care il gasim mereu in imagini cu cate o intreaga gasca de copii in cap (la propriu!), cel care se joaca, glumeste, rade cu grupa lui de copii in bazin, in parc sau in alte locuri de joaca... un om mare cu suflet de copil care ii inspira pe cei mici sa fie copii cu suflete mari.


Veselia si buna dispozitie care il caracterizeaza nu il impiedica insa niciodata sa isi desfasoare orele de inot cu mult profesionalism, sa gaseasca cele mai bune metode pentru motivarea sportivilor lui, sa faca performanta, sa isi continue cu seriozitate studiile si sa isi doreasca intotdeauna mai mult.


La multi ani Luci !!! Traieste-ti viata frumos, fii fericit, continua sa aduni rezultatele muncii tale, bucura-te alaturi de copiii care te inconjoara si de noi cat mai mult ani de acum incolo!


bsc