bsc

LA MULTI ANI NICOLETA si NICOLAE!


LA MULTI ANI NICOLETA si NICOLAE!

LA MULTI ANI tuturor sportivilor BSC, antrenorilor si parintilor care astazi sunt sarbatoriti de familii si colegi ! Purtati un nume frumos si sfant.... suntem convinsi ca Mos Nicolae a trecut deja pe la voi, ca a lasat pentru fiecare sanatate, putere, bucurie, vise si putin din magia sarbatorilor ce se apropie. Lasam si noi aici pentru voi ganduri bune... Sa fiti fericiti! Sa faceti ce va place! Sa traiti veseli!

 

LA MULTI ANI Nicu Petrescu ! Un gand special pentru un om din spatele scenei, care si-a dedicat clubului nostru in ultimii ani timpul, imaginatia, munca si mintea. Foarte multe lucruri functioneaza si functioneaza foarte bine si datorita lui. Sanatate, rabdare, liniste, realizari si multe bucurii iti dorim!!

 

LA MULTI ANI Nico Seitan ! Din echipa de performanta juniori-seniori... astazi sarbatorim un triatlonist exceptional, un tanar echilibrat si serios, cu o educatie aparte, un tanar care a invatat sa se respecte si de aici vine respectul pe care il poarta oamenilor si mediului. Continua cariera sportiva si viata la fel de frumos! Mergi pe drumul respectului de sine si al lucrului bine facut ! Fii sanatos si fericit!

 

LA MULTI ANI Iulia Nicoleta Toma ! Din echipa antrenorilor....sarbatorita este Iulia... prietena copiilor din bazin, mama minunata a copiilor ei, sotia si sustinatoarea lui Alex Toma, colega si prietena noastra ! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai multe bucurii din partea copiilor tai si a celor pe care ii antrenezi ! Sa traiesti din toata inima victoriile lui Alex si sa fie cat mai multe!


bsc