bsc

Primul concurs al echipei de inot sincron BSC


Primul concurs al echipei de inot sincron BSC

Sambata, 7 noiembrie 2015, o parte din componentele echipei de inot sincron Bucharest Sport Club, alaturi de antrenoarele lor, au trait pentru prima data emotiile unui concurs... si au trait o experienta care, cu siguranta, va aseza in ordine tot ceea ce inseamna antrenamentul si pregatirea acestor fete. Atat pentru cele 8 sportive, cat si pentru Irina si Lara, antrenoarele lor, a fost extrem de util sa participe, sa vada, sa invete, sa stie ce se intampla, care sunt cerintele, nivelul, sistemul de arbitraj ...sa prinda curaj, sa aiba o prima referinta si sa inceapa sa isi doreasca mai mult.

 

Momentan in Romania acest sport este aproape inexistent, dar noi ne dorim sa promovam, sa deschidem un drum, sa facem performanta in aceasta ramura foarte frumoasa a natatiei. Acesta este scopul pentru care au plecat si au concurat la Bratislava: Andreea Calin, Alina Dragusi, Anastasia Dragusi, Ioana Preda, Mara Bancila, Francesca Toader, Roxana Doroftei  si Daria Grigoriu.

 

Organizatorii ne-au numit „new synchro country Romania”... Da, suntem noi, si avem sperante... pentru ca in categoria cea mai mica de participante (pana in 8 ani), cele doua fete si-au incheiat evolutia in prima jumatate a clasamentului. Ca in orice sport, trebuie sa incepi de undeva si sa continui sa muncesti pentru a urca !

 

BRAVO FETELOR ! LA MULTI ANI INOTULUI SINCRON BSC si MULT SUCCES IN CONTINUARE !!!

 

 

 

Toate experientele... drumul, concursul, plimbarile... le daruim prietenilor, colegilor, parintilor si antrenorilor BSC prin intermediul acestui album foto... este un inceput de care ne vom aminti cu drag peste multi ani !

 

Puteti gasi AICI si cateva poze de la acest concurs.

 

 

 

 


bsc