bsc

Redirectioneaza GRATIS 2% din impozit catre o cauza nobila


Redirectioneaza GRATIS 2% din impozit catre o cauza nobila

„Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiÅ£i” (Blaise Pascal)

 

Pentru ca este perioada anului in care fiecare dintre noi poate lua decizia de a ajuta, facem aici un apel catre fiecare dintre voi – cei care doriti sa ajutati – sa directionati catre CASA LIDIA cei 2% din impozitul pe venit datorat statului, sa directionati (cei care conduceti o afacere) o parte din impozitul pe profit datorat statului sau... pur si simplu sa donati acestei fundatii atat cat puteti si doriti.

CASA LIDIA este locul in care, de multi ani, familia Guias ingrijeste si indruma in viata 20 de copii minunati, cu povesti de viata poate prea grele si prea multe pentru varsta lor, copii plini de caldura, cu pasiuni pentru sport, cu preocupare pentru scoala, cu siguranta si dragostea pe care le-o ofera cei pe care ei ii numesc “mama” si “tata” – Liviu si Mihaela Guias.

Am decis sa va povestim despre ei in semn de admiratie pentru daruirea si caldura acestei familii, care isi inchina munca de zi cu zi acestor copiii, dar si pentru ca ne dorim foarte tare sa ii ajutam... din mai multe motive:

    Suntem, inainte de a fi antrenori sau sportivi, OAMENI CARE IUBESC COPIII;

    Mihaela si Liviu Guias sunt “parintii” minunati ai acestor copii, dar si parintii minunati ai Lidiei Guias – sportiva noastra de 12 ani, multipla campioana nationala; Lidia este un exemplu pentru copiii pe care sotii Guias ii cresc in casa din Domnesti;

    stim ca orice ajutor financiar primit este atent gospodarit si inseamna pentru ei... poate o portiune de gard, poate un brat de lemne, cateva caramizi pentru adapostul animalelor sau... mancarea de zi cu zi; fiecare banut primit ajunge in viata acestor copii si le aduce certitudinea unei vieti decente.

Dumneavoastra ii puteti ajuta concret, speram sa o faceti si va multumim.

Mai multe informatii despre Casa Lidia pe site-ul: www.casa-de-copii-domnesti.org

 

 
Pentru a redirectiona 2% din impozitul pe venit, descarcati formularul aici, completati datele Dumneavoastra, semnati si predati formularul oricarui antrenor Bucharest Sport Club pana in data de 1  mai 2014. Le vom depune noi la Administratia Financiara.

 


bsc