bsc

S-a incheiat sezonul competitional de inot...Incep competitiile de triatlon


S-a incheiat sezonul competitional de inot...Incep competitiile de triatlon

 

Campionatele Nationale de la Braila au pus punct sezonului competitional de inot. FELICITARI TUTUROR SPORTIVILOR DE 11, 12 SI 13 ANI !!! Au concurat frumos si foarte bine la Braila, imbunatatindu-si performantele personale. FELICITARI ROBERT DUICAN pentru cele 6 medalii: locul I la 50 si 100 m liber, locul II la 100 m bras, 100 si 200 m spate si locul III la 200 m mixt.

Asadar... oficial suntem in vacanta !!! DAR, vacanta la BSC nu e chiar vacanta... asa cum bine stiti. Vacanta la noi inseamna sport, distractie, noi provocari... si chiar competitii.

Am pregatit pentru sportivii nostri un program de vara diversificat, care ii va ajuta sa fie la toamna mai puternici, mai bine pregatiti si mai increzatori in fortele lor.

Avem in programul verii cele 2 competitii de triatlon...care au devenit deja traditionale pentru noi: Campionatul National (Targu Mures, 2-3 august) si TriChallenge Mamaia (7 septembrie).

Deci, credem ca v-ati dat seama.... ca si programul de antrenamente va contine toate trei sporturile: adaugam la inot ciclismul si atletismul. Si, pentru a fi mai usor sportivilor, propunem parintilor campania "scapati de copii jumatate de zi, in fiecare zi" :))))


Programul de antrenament va fi zilnic 9- 12,30,  astfel:

  • Luni  si miercuri - ciclism ( întâlnire la Olimpia)  + inot
  • Marti si joi - atletism ( stadionul "Viitorul")   + inot
  • Vineri - combinam ciclism cu atletism si.... binenteles inot.

 

Pentru mai multe detalii : 0723.047.523

La weekend-uri ne mai gandim inca:)
Va asteptam !!!


bsc