bsc

SCOR FINAL BSC - MB 54/54!!!


SCOR FINAL BSC - MB 54/54!!!

Participarea sportivilor Bucharest Sport Club la Cupa MB Distribution, in acest weekend la Bazinul Olimpic Izvorani s-a incheiat cu un bilant interesant: cei 54 de sportivi prezenti la start au cucerit 54 de medalii !!!

 

 

Concursul s-a adresat copiilor intre 7 si 16 ani... asadar, putem spune “cu mic, cu mare” sportivii BSC s-au mobilizat, s-au adunat, s-au concentrat si au inotat asa cum au stiut ei mai bine... Fiecare dintre ei a demonstrat ca munca se imbina perfect cu distractia. Pentru ei, a inota inseamna placere, prilej de a fi cu prietenii, de a se incuraja reciproc si de a se felicita reciproc.

Au urcat pe podium (cei mai multi dintre ei in repetate randuri): Alex Bria, Robert Duican, Denisa Gogu, Madalin Pantazi, Andrei Anghel, Vlad Nestor, Tobias Dumitrache, Rebeca Neagu, Lidia Guias, Alina Dragusi, David Ionescu, Andrei Grigore, Cristian Mihu, Ioana Menciu, Ana-Maria Stroe, Andrei Ambrono, Vlad Paturca, Vlad Gherghe, Ana Mustatea si, am lasat-o la final pe Andreea Balan, a carei performanta a fost remarcabila: 6 curse individuale – 6 medalii de aur !

 

Tribuna a respirat odata cu sportivii, a strigat de bucurie la fiecare finish al sportivilor, a aclamat fiecare victorie si a “explodat” la fiecare urcare pe podium.... dar, totodata, a aplaudat cu fair-play toti sportivii medaliati, indiferent de la ce club, din ce oras sau din ce tara proveneau. A fost limpede pentru toti cei prezenti ca familia BSC gaseste intotdeauna mijloace sa incurajeze sportivii, sa-si manifeste dragostea fata de acest sport frumos si sa-si arate aprecierea fata de performanta adevarata.

 

In rest, ce am mai putea spune... este o incantare fiecare astfel de concurs, dar ne face o placere deosebita sa raspundem invitatiei la Cupa MB Distribution, singurul concurs la care sportivii mici fac echipa cu cei mari, in spectaculoasele stafete de 10 x 50 Liber. Este incredibil felul in care sportivii mari, de 15-16 ani, tremura de nerabdare la capatul culoarului, vrand parca sa sara in apa in locul coechipierilor de 7-8 anisori, asa cum este fascinant felul in care cei mici aproape ca nu clipesc urmarind cursele coechipierilor mari si visand la momentul cand vor termina si ei atat de repede un bazin. Cea mai frumoasa recompensa pentru ultimul sportiv care incheie stafeta sunt cei 4-5 prichindei care ii sar in brate. Aceasta este imaginea cu care ne despartim de fiecare data de acest concurs.

 

Felicitari tuturor sportivilor, aplaudam rezultatele lor si ne inclinam, ca de fiecare data, cu respect in fata galeriei minunate a familiei BSC !


bsc