bsc

SUSTINETI PERFORMANTA SPORTIVILOR BSC!


SUSTINETI PERFORMANTA SPORTIVILOR BSC!

Investitia voastra in Bucharest Sport Club face posibil drumul copiilor spre performanta. Copiii vostri invata in ani de zile sa construiasca performanta, dar odata ce parcurg acest drum, performanta ii va insoti in intreaga lor viata.

 

BSC vrea sa adune bani pentru a face suficient de mare si potrivita “casa” acestui club pentru toti acei copii care sunt sau pornesc  acum pe drumul performantei, precum si pentru toti acei copii care nu au posibilitatea de a se sustine financiar in sportul de performanta, dar care au demonstrat caracter puternic si vointa.

 

Este perioada din an in care fiecare dintre Dumneavoastra poate lua decizia de a sustine in continuare performanta viitoarelor elite ! Nu costa nimic! Sunt sume pe care oricum le platiti… iar ceea ce va propunem noi este o cale de a intoarce acesti bani catre copiii vostri (in loc de a ajunge la stat).

Pentru a redirectiona 2% "Asociatiei Bucharest Sport Club" din impozitul pe venit aferent anului 2015, descarcati formularul aici, completati datele Dumneavoastra, semnati si predati formularul oricarui antrenor Bucharest Sport Club pana la sfarsitul lunii aprilie 2016. Le vom depune noi la Administratia Financiara.

Apoi…. nu ramane decat sa fiti alaturi de sportivi, sa le urmariti performantele. Veti fi mandri de ei si multumiti ca ati putut face acest gest pentru ei.

 

Manager Bucharest Sport Club,
Marius Grigore


bsc