bsc

Sustineti performanta sportivilor BSC


Sustineti performanta sportivilor BSC

Avem obiective , avem pregatirea si ambitia necesara pentru a le realiza, avem nevoie in continuare doar de sustinere financiara !


Realizarile noastre din 2014 au demonstrat faptul ca fiecare leu din cei 2% din impozitul pe venit pe care l-ati directionat catre noi a contribuit la performantele remarcabile ale sportivilor nostri. Investitia voastra in Bucharest Sport Club face posibil drumul nostru frumos catre inimile copiilor vostri. De fapt voi investiti, prin intermediul nostru, in sanatatea si fericirea copiilor vostri.Este perioada din an in care fiecare dintre Dumneavoastra poate lua decizia de a sustine in continuare performanta viitoarelor elite ! Nu costa nimic! Sunt sume care altfel ar ajunge la stat.
 

Pentru a redirectiona 2% "Asociatiei Bucharest Sport Club" din impozitul pe venit, descarcati formularul aici, completati datele Dumneavoastra, semnati si predati formularul oricarui antrenor Bucharest Sport Club pana in data de 1 mai 2014. Le vom depune noi la Administratia Financiara.


Apoi…. nu ramane decat sa fiti alaturi de sportivi, sa le urmariti performantele. Veti fi mandri de ei si multumiti ca ati putut face acest gest pentru ei.

 

Manager Bucharest Sport Club,

Marius Grigore


bsc