bsc

SWIMATHON - DONATI PENTRU CELE 3 ECHIPE IN CARE VOR INOTA SPORTIVI, PARINTI, ANTRENORI BSC!!!


SWIMATHON - DONATI PENTRU CELE 3 ECHIPE IN CARE VOR INOTA SPORTIVI, PARINTI, ANTRENORI BSC!!!

Nu ne-am dat niciodata laoparte din fata campaniilor realizate cinstit, cu responsabilitate si cu garantia ca fiecare leu ajunge acolo unde il „trimitem” noi. SWIMATHON, devenit deja traditional, este pentru inotatori, cel mai frumos mod de a ajuta.... Inotam in echipe pentru anumite cauze, promovam prin inot strangerea de fonduri pentru cauzele pe care vrem sa le sustinem, donam chiar daca nu toti inotam !

La editia ce se va desfasura in data de 8 iulie 2017 la Bazinul din Complexul Sportiv Dinamo, avem inotatori BSC in 3 echipe – copii, parinti si antrenori.

Cu bucurie, am primit vestea ca, pana in prezent, campioni in campania de strangere de fonduri sunt Swimming Angels, echipa din care fac parte Rebecca Neagu si Kaan Muraru, si care vor ajuta 10 copii care sufera de autism si familiile lor sa mearga intr-o tabara, prin intermediul proiectului Summer Up! Depasim bariere ! Pentru toti cei care doresc sa ajute aceasta echipa sa isi atinga obiectivul... si pentru toti cei care doresc sa faca un dar celor 10 copii, accesati si donati ! http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/echipa/summer-depasim-bariere-2/

 

Alte doua echipe au in componenta BSC-isti... Valuri de lapte si Colacul de salvare... de data aceasta parinti si antrenori vor incerca sa „impinga” caravana 07ALAPTARE in cat mai multe colturi din aceasta tara, astfel incat beneficiile alaptarii materne sa fie cuoscute de cat mai multe familii... pentru ca sanatatea copiilor depinde enorm de acest lucru. Irina Stroe, Alex Toma, Mihaela Popescu (Valuri de lapte), Iulia Toma si Bogdan Stroe (Colacul de salvare) sunt colegii nostri pe care ii puteti ajuta sa duca informatia utila pentru mame si copii cat mai departe... accesati si donati !

http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/echipa/valuri-de-lapte/

http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/echipa/colacul-de-salvare/

Donarea pentru toate cele 3 echipe nu este interzisa, ci este chiar recomandata... pentru sanatatea copiilor, dar si pentru „sanatatea” morala a fiecaruia dintre noi. Indiferent de proiectul sau proiectele pe care le sprijinim, pe 8 iulie vom fi in tribunele bazinului Dinamo si vom sustine toti inotatorii BSC !!!


bsc