bsc

UN NOU WEEKEND INCARCAT PENTRU SPORTIVII BSC


UN NOU WEEKEND INCARCAT PENTRU SPORTIVII BSC

In weekend-ul 24-25 mai 2014, sportivii BSC de la dans si de la inot va asteapta din nou sa ii sustineti!

Sambata dupa-amiaza si duminica dimineata, la bazinul Lia Manoliu, inotatorii de 6-10 ani iau startul la Campionatul Municipal. Este un moment plin de emotii pentru cele doua categorii de inotatori: sportivii de 6 ani participa la primul lor concurs, iar sportivii de 10 ani au etapa municipala inaintea primului lor Campionat National, care se va desfasura la Arad !!! Mult succes tuturor inotatorilor si cat mai putine emotii celor de 6 si 10 ani !!!

Tot sambata (24 mai 2014), fetele de la dans vor face “ultima repetitie generala” inaintea plecarii spre Croatia, in cadrul Festivalului National “Generatia Mileniului III”, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Mult succes fetelor !!! Sa iasa totul exact asa cum va doriti si cum este cel mai bine pentru o noua victorie la Dance Star World !

Sa nu uitam ca nici triatlonul nu "se odihneste" in acest weekend. Sambata, incepand cu ora 17, Andreea Balan va lua startul in Ucraina, la ITU Sprint Triatlon European Cup. Ii tinem pumnii si ii uram si ei mult succes !!!


bsc