bsc

Zile de sarbatoare...rezultate frumoase...zambete si multa bucurie!!!


Zile de sarbatoare...rezultate frumoase...zambete si multa bucurie!!!


LA MULTI ANI, Doamnelor !!!
La multi ani tuturor mamelor sportivilor BSC, care si-au indrumat copiii spre sport, care au grija in fiecare zi ca ei sa manance, sa se odihneasca, sa mearga la scoala, sa invete, sa fie sanatosi, sa spere si  sa viseze ..., care ii sustin si ii incurajeaza in fiecare zi. 


La multi ani Antrenoarelor BSC, care isi pun pasiunea, timpul si sufletul in slujba copiilor si, impreuna cu parintii si sportivii, formeaza echipe incredibil de frumoase si puternice.
La multi ani tuturor Doamnelor din viata noastra!!! Va multumim si va dorim sa aveti o primavara frumoasa !

Am inceput cu urarile... pe care ar fi trebuit sa le facem de 8 martie... Am fost, asa cum stiti, ocupati sa facem mamelor altfel de „cadouri”. In total peste 100 sportivi BSC ne-au „imbracat” in sarbatoare weekend-ul... pe scena Palatului Copiilor si in bazinul de la Izvorani.

3 dansuri BSC au facut din nou parte din „maratonul” Dance Star Romania 2015. Dupa ce sambata am tinut pumnii stransi dansatoarelor, duminica seara am asistat emotionati la festivitatea de premiere, care a adus cele mai frumoase cadouri dansatoarelor, mamelor si antrenoarelor...cititi aici mai multe detalii

Sambata si duminica, 70 de inotatori au luptat cu cronometrul in bazinul de la Izvorani, incurajati si sustinuti de parintii si galeria BSC, in acelasi mod extraordinar ca intotdeauna...cititi aici mai multe detalii


bsc