cursuri inot
Inot Familia BSC

In ultimii ani, odata cu infiintarea sectiilor inot adulti si masters, am devenit un club in care un om poate face sport de la 2 ani pana la varsta senioratului... indiferent care este aceea. Inotul... ca sa incepem cu el ... este, din fericire, un sport recomandat pentru toate varstele, nu are restrictii si contraindicatii, nu are decat limita pe care o punem singuri... Si pentru situatiile in care exista o limita (fizica sau psihica), precum si pentru toate situatiile in care ne dorim altceva sau mai mult... exista intotdeauna in cadrul clubului si o alternativa care ne va conduce la succes: inotul sincron (pentru fete), aqua-fitness-ul (pentru doamne), triatlonul ciclism, alergare (pentru oricine doreste).

 

Bucharest Sport Club este miscarea sportiva care nu a pus nici un fel de bariere... de limite... nu lucram doar cu copii de „X” ani sau cu adulti, nu lucram doar pentru performanta sau doar pentru initiere... Avem suficiente resurse pentru a-i invata si pe cei mici si pe cei mari, pentru a antrena grupe de performanta – de la copii de 2/3 ani pana la categoriile de seniori -, pentru a oferi din priceperea si caldura noastra tuturor categoriilor de copii, adolescenti si adulti, in functie de timpul si posibilitatile fiecarei persoane care isi doreste sa faca sport.

 

Sportivii pe care i-am antrenat de la 6-7 ani au devenit antrenori si concurenti in competitiile de masters.... adica lucram impreuna de vreo 20 de ani, pe multi i-am invatat sa inoate si nu ne-am mai putut desparti niciodata, pasiunea pentru inot (pe care poate noi am sadit-o in sufletul lor) a devenit modul lor de viata, iar acum o transmit la randul lor catre alti copii...

 

Sportivii nostri si-au adus parintii la sport, adultii si-au adus copiii, uneori concureaza impreuna..., si noi ne antrenam si concuram la randul nostru alaturi de copiii nostri... stafetele generatiilor sunt cele mai frumoase curse pe care ne este dat sa le urmarim.

 

Deci... de ce Bucharest Sport Club?... pentru ca aici poti trai impreuna cu noi toate etapele din viata unui sportiv – amator sau profesionist, de la initiere la performanta si apoi la recreere, cu aceeasi placere si in aceeasi atmosfera de exceptie... zeci de ani.

Daca vrei sa intri in familia BSC, acceseaza sectiunea de CONTACT.


bsc